TERVETULOA

BLOGIIN

TERVETULOA BLOGIIN

Tanssijasta fysioterapeutiksi 20 vuotta sitten

Kesänä 2021 on kulunut 20 vuotta uranvaihdoistani tanssijasta fysioterapeutiksi. Uranvaihtoon jouduin pakon sanelemana useiden polvioperaatioiden ja kuntoutusyritysten jälkeen. Voin siis rehellisesti sanoa, että omaa kokemusta fysioterapia-asiakkaana on ja tiedän, että kuntoutujan polku ei ole aina helppo.

Yhteneväisyyttä näissä ammateissa on luovuus, vaikka se ei tullut ensimmäisenä mieleeni 20 vuotta sitten. Tanssijan työssä parhaat esitykset sai aikaan luottamalla perustekniikkaan ja rakentamalla tämän päälle oman tulkinnan aiheesta mahdollisimman ennakkoluulottomasti ilman tarkkoja kaavoja. Fysioterapiassa onnistunut kuntoutus tapahtuu hyvin samoilla periaatteilla - tutkittu tieto antaa raamit, minkä sisällä käytännön kokemus ja intuitio auttavat löytämään parhaat mahdolliset ratkaisut.

Vaimoni Virven kanssa olemme kulkeneet yhdessä tätä yrittäjyyden taivalta ja haluamme tarjota teille parasta osaamistamme. Virvekin vaihtoi ammattia liikunnanohjaajasta markkinoinnin ammattilaiseksi palvellakseen teitä paremmin.

Jotta vierivä kivi ei sammaloidu ja koska kaiken takana on nainen, niin Virve sai minut - lopultakin - kirjoittamaan blogia. Aluksi kokoan tähän blogiin facebookiin kirjoittamiani tekstejä uusilla twisteillä.

Venyttely